LICEUL TEHNOLOGIC „ARHIMANDRIT CHIRIAC NICOLAU”

Strada Ştefan cel Mare, Nr. 198, Comuna Vânători-Neamţ, Judeţul Neamţ, cod 617500
Telefon / Fax: 0233 251004; E-mail: scprofvanatori@yahoo.com

CONCURSUL NAȚIONAL DE MATEMATICĂ PENTRU CLASELE a V-a – a VIII-a ”OLIMPIADA SATELOR DIN ROMÂNIA”

15 martie, 2024

Etapa județeană a Concursului Național de Matematică „Olimpiada Satelor din România”, clasele V-VIII și etapa județeană a Concursului județean „Matematica pe placul tuturor”, clasa a IV-a, se vor desfășura în data de 16 martie 2023 în 3 centre de concurs. Proba scrisă începe de la ora 10, iar durata probei scrise la ambele concursuri este de 2 ore.

Repartizarea candidaților în sălile de concurs, precum și supravegherea candidaților pe durata probei scrise vor fi asigurate de către unitatea școlară desemnată centru de concurs.

Evaluarea lucrărilor scrise se face în ziua concursului la Liceul Tehnologic „Arhimandrit Chiriac Nicolau”, comuna Vînători Neamț, unitatea școlară fiind desemnată centru de evaluare a lucrărilor scrise.

Elevii vor fi prezenți în centrele de concurs, sâmbătă 16 martie 2024, la ora 9,30, însoțiți de cel puțin un cadru didactic.
Subiectele respectiv baremele de evaluare și notare pentru Concursul Național de Matematică „Olimpiada Satelor din România” se primesc de Inspectoratul Școlar Județean Cluj în ziua concursului, după care vor fi trimise pe adresa de email a profesorului coordonator din fiecare centru de concurs până la ora 9,30, iar baremele la ora 12.

Slogan: "PORȚI DESCHISE PENTRU TOȚI ELEVII, INDIFERENT DE ETNIE SAU RELIGIE"

Webmail login

Copyright © 2021. Toate drepturile rezervate. powered by webinspire.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram